Efikasna mašina za pranje veša

Foto: lifestyleblogindia.com

Eco Bubble je prva tehnologija na tržištu koja stvara specijalne mehuriće što omogućava izuzetne performanse od samog početka i pere podjednako dobro sa hladnom i toplom vodom. Ovi mehurići bogati sapunicom prodiru dublje i rastvaraju se brže u tkanini, što omogućava da se uštedi energija uz odlične rezultate u pranju. Ovakvim pranjem tkanina se manje oštećuje nego klasičnim pranjem.

Glavna karakteristika ove mašine je ušteda energije jer ova tehnologija štedi dodatnu energiju koja se koristi za zagrevanje vode tako što pospešuje performanse pranja na niskim temperaturama. Pranjem na nižoj temperaturi, može se uštedeti i do 70% energije uz nepromenjen kvalitet pranja. Standardo trajanje ciklusa pranja kod ove mašine traje 138 minuta ali za manje zaprljani veš može se izabrati brzi program pranja koji traje samo 15 minuta.

Kapacitet Eco Bubble mašine je do12 kg. Ova mašina smanjuje broj pranja koja su potrebna većim porodicama. Veći kapacitet kao posledicu može imati veliku potrošnju električne energije. Zahvaljujući posebnom senzoru težine, ova mašina za veš može čak da štedi energiju. Taj senzor detektuje koliko tereta se nalazi u mašini i izračunava koliko vode i energije je potrebno da bi se taj veš oprao. Osim toga na displeju se pokazuje koji je program za pranje najštedljiviji i nudi najoptimalniju upotrebu svih resursa. Zahvaljujući svim tim naprednim tehnologijama ova mašina za veš spada u najbolje rangirani energetski razred A+++.

Više informacija o ovoj mašini samsung.com

Milica Obućina MArch